Confidenţialitate

Aglomerație uriașă la instalațiile de transport pe cablu din Sinaia. Compania anunță că nu mai vinde cartele „de niciun fel” | AUDIO

Aglomerație uriașă la instalațiile de transport pe cablu din Sinaia care funcționează la supracapacitate. Compania care operează gondola, telecabina și telescaunul anunță că nu mai vinde cartele „de niciun fel”. Sute de persoane au așteptat luni cu orele, instalațiile de transport fiind puse în funcțiune abia în jurul orei 12.00. 

 Înfuriați că așteptă ore în șir ca să urce pe platoul Bucegilor sau ca să ajungă pe pârtiile de schi, sute de oameni și-au manifestat nemulțumirea la coadă, la telecabina din Sinaia:

„Se strigă hoții, da, e vai de viața noastră”, spune un bărbat în timp ce aștepta la rând la telecabină.

Unii au făcut haz de necaz:

„Se vinde lapte gros și salam expirat acolo. E ora 11.42 și încă n-am urcat”, povestește un alt bărbat.

Instalațiile de transport pe cablu din Sinaia au pornit, cu public, la ora 12.00, este vorba despre Gondola Carp și Teleschiul Călugărul. Ceva mai devreme a pornit Telescaunul Soarelui, la ora 11.00.

Toate acestea sunt operate de Gondola Sinaia, compania anunțând atât pe pagina sinaiago.ro cât și pe Facebook că întârzierea a fost cauzată de depunerile de gheață de pe cabluri, role și piloni.

De altfel, compania a făcut update-uri în această privință încă de luni dimineață. Singura care a funcționat de la 8.30 a fost telecabina tronson 2.

„Instalațiile funcționează la supracapacitate. Nu se mai vând cartele, de niciun fel, pentru instalațiile de altitudine – Gondola Carp, Telecabină tronson 2, Telescaunul Soarelui, Telescaunul Dorului și Teleschi Călugărul”, se arată pe pagina de Facebook Gondola Sinaia.

Brașov, Sibiu, Sinaia, Bușteni și Oradea sunt destinațiile preferate de români în minivacanța de 24 ianuarie.

Angajaţii din sectorul public sunt în vacanță până pe 25 ianuarie, după ce Guvernul a decis că şi 23 ianuarie va fi liberă ca să se poată face punte cu weekendul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Colaj Facebook / Catalin Andrei Buretea>SKI Romania

Citește și: Staţiunea Sinaia a rămas fără apă potabilă, din cauza ploilor abundente | AUDIO