Află dacă mesajul tău a intrat în finala de vineri, pentru câștigarea unui fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Pentru că este foarte important ca noi toți să rămânem sănătoși și în siguranță, Europa FM și Komoder duc relaxarea de acasă la cel mai înalt nivel.

Astfel, ascultătorii pot câștiga un fotoliu de masaj Komoder Bari, dacă trimit, de luni până joi, un mesaj audio prin WhatsApp la numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Din zecile de mesaje primite astăzi de la ascultători, Vlad, George și Luca au ales trei dintre cele mai amuzante, însă doar unul va intra în finala de vineri, 5 iunie. Unul dintre mesajele selectate în această săptămână va fi câștigătorul, prin tragere la sorți, al unui fotoliul de masaj Komoder Bari.

“Ce faci? Iar te așezi?/ Mama, ce te mai repezi!/ Lasă-te, frate, ușor/ Că sunt scaun primitor./ Sunt și ospitalier,/ Dar să nu rupi vreun cornier/ Că n-o să mai fiu la fel/ Și mă bagi la reparat./ Cu asta m-ai terminat/ Și chiar n-aș vrea să se scrie/ Scaun mort la datorie/ Și să zac în vreo mansardă,/ Plin de praf, lângă vreo ladă/ Sunt scaun cu Pedigree/ Iar tu trebuie să știi/ Că tatăl meu a fost tron/ Bunicul a fost divan/ Mai am un văr aiurit/ E scaun de pescuit/ Am și-un frate trepied/ Dar cu ăsta nu mă-încred/ Deci sunt scaun de masaj/ Și am cel mai bun punctaj/ Și cea mai bună prezență/ Cu titlu de excelență”, este poezia lui Dănuț, din Galați.

“Stimați concetățeni, propun să ținem un moment de reculegere pentru cei morți de oboseală”, este mesajul unuia dintre ascultătorii noștri.

“Spune, omule, care e oful tău? Nu mai pot, duhovnicul meu! După 10 ore de muncă, fără pauză, și 20 de kilometri de bicicletă, fără declarație, sunt frânt, liniștea mea. Așază-te, fiule! Fie ca mușchii tăi obosiți și ușor dospiți, bine antrenați, să fie masați. Coapsele, bine antrenate, să fie frământate! Obraz-obrăzat, ușor mângâiat de pielea mea fină. Muzica-n surdină, dulce și blajină, să gâdilim auzul tău fin! Amin!”, își imaginează că ar spune fotoliul său Ion, din Craiova.

Cu două voturi pentru, primite de la George și Luca, câștigătorul de astăzi este Dănuț, din Galați. Mesajul lui intră în finala de vineri, 5 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.