Afla aici cum poti vedea de acasă cel mai mare concert al verii: Europa FM Live pe plajă

Peste 100.000 de oameni sunt așteptați astăzi pe plaja dintre Saturn și Venus la concertul care reuneste cei mai importanti artisti ai momentului: Holograf, Vama, Vunk, Loredana, Voltaj și Smiley.

Spectacolul care se va desfășura pe una dintre cele mai mari scene din România, înconjurată de 410 mp de ecrane, promite să aducă spectatorilor foarte multă emoție, dar și recitaluri speciale ale trupelor din line-up, cu momente care nu au mai fost prezentate publicului, totul într-o atmosferă care nu va putea fi replicată în niciun alt concert din România, o atmosferă comparabilă cu legendarele concerte de pe plaja de la Copacabana din Rio de Janerio.

Pentru cei care nu sunt pe litoral, Europa FM a pregătit o transmisiune live pe internet, realizată cu 7 camere full HD, dar și cu două drone, transmisiune care poate fi urmărita aici:

https://www.europafm.ro/europa-fm-live-pe-plaja/

Dată fiind experiența afluenței de spectatori din anii trecuti, în acest week end, CFR a suplimentat numărul de trenuri către mare și a oferit călătorilor cărți postale- invitații la cel mai mare concert din România desfășurat pe o plajă.

Intrarea pe arena de pe plaja Saturn Venus este liberă, show-ul Europa FM live pe Plajă începe la ora 19.30.

George Zafiu anunta ca anul acesta va fi o editie speciala a concertului, in care cuvantul “emotie” va fi mereu prezent. Am incercat sa-l tragem de limba, sa ne spuna o parte din surprizele pe care le pregateste, dar n-am reusit prea mare lucru. Asa ca, de la 19.30, va asteptam pe plaja dintre Venus si Saturn, la cel mai tare concert al verii. Daca nu puteti ajunge, urmariti show-ul pe pagina noastra de internet.
George Zafiu, despre pregatirile pentru Live pe plaja:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS