Confidenţialitate

Afaceristul Emilio a fost condamnat la muncă în folosul comunității la teatru sau bibliotecă | VIDEO

Afaceristul imobiliar Vincenzo Ioele, cunoscut ca Emilio, care a înșelat zeci de oameni din Craiova, printre care procurori și judecători, a fost condamnat să presteze muncă în folosul comunității la alegere, într-unul din următoarele două locuri: la un teatru pentru copii sau într-o bibliotecă.

Aceeași condamnare, pentru o perioadă de 120 de zile, a primit-o și fosta șefă de la Cadastru Dolj, în același dosar. „Pentru o mită de 200.000 de lei, ei au primit închisoare cu suspendare și trebuie să presteze muncă în folosul comunității. Cei doi pot opta pentru stivuirea cărților la biblioteca județeană ”Aman” sau control bilete la teatrul de copii ”Colibri”.

Emilio a făcut afaceri de milioane de euro în imobiliare, printre clienții săi fiind oameni de afaceri, avocați, judecători și procurori DNA.

Printre persoanele înșelate de Emilio s-au numărat magistrați ai Judecătoriei Craiova, ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, de la DNA Craiova și de la Tribunalul Dolj. Potrivit presei locale, afacerile italianului au fost considerate drept cea mai mare țeapă imobiliară din oraș.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: unsplash