Confidenţialitate

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va funcționa de săptămâna viitoare. Ziua Porților Deschise are loc în acest weekend | AUDIO

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va fi dat în folosință de săptămâna viitoare. Pe 15 iunie vor fi primele curse, iar acestea vor asigura legătura cu Germania, dar și cu alte țări europene, a spus la Europa FM, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Nu vom avea curse aeriene între București și Brașov

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primele curse, chiar în cursul zilei de 15, sunt din Germania, de la Nürnberg. Vom avea în fiecare zi câte o destinație. Avem și Dortmund, avem și München, vom avea și Stuttgart. De asemenea, curse de Londra, curse de Bruxelles și curse de Barcelona, pentru început. Deocamdată legătura cu Bucureștiul nu este reglementată, dar cu siguranță orice activitate comercială în momentul în care va deveni rentabilă va deveni o opțiune și va deveni o oportunitate nu doar cu Bucureștiul, ci cu toate zonele țării”, a spus la Europa FM președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Ziua Porților Deschise are loc în acest weekend

Brașovenii sunt așteptați în weekend, la aeroport, la Ziua Porților deschise, iar cu această ocazie vor avea loc și concerte și un spectacol aviatic.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Îi așteptăm pe toți să vadă această minune care este pentru noi, pentru brașoveni, dar poate și pentru România: primul aeroport construit de la zero în ultimii 50 de ani. Avem concert, avem show-uri aviatice și, cu siguranță, ceea ce va fi foarte interesant și atractiv vor fi tururile ghidate din interiorul aeroportului unde fiecare persoanăva primi un boarding pass, de păstrat ca amintire”, a mai spus președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea la Europa FM.

Legătura cu Aeroportul Internațional Ghimbav, aflat la 12 kilometri de Brașov este asigurată de autobuzul 28.

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Citește și: 7 spitale din Capitală permit programarea online