Confidenţialitate

7 spitale din Capitală permit programarea online

Programare online la 7 spitale din București. Serviciul este disponibil din această săptămână. Filantropia, Colentina și Carol Davila – sunt câteva dintre spitalele care au pus la punct un sistem integrat de programări on-line.

Bucureștenii și nu numai se pot programa online, începând de săptămâna aceasta, în regim ambulatoriu, la 7 spitale din Capitală, fără să mai fie nevoiți să meargă la unitatea sanitară sau să se programeze prin telefon.

Serviciul de programare online este disponibil în 7 dintre cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului Bucureşti și urmează să fie extins în perioada următoare.

Programarea se poate face fără stres, fără aglomerație, direct la medicul dorit accesând sistemul integrat de programări online de pe pagina dedicată fiecărui spital inclus în proiect:

Până la finalul anului vor fi incluse în sistemul de programări online toate spitalele aflate în subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Citește și: Caravana de Sănătate va străbate 14 județe din România pentru ca locuitorii din mediul rural să aibă acces la consultații și analize gratuite | AUDIO