Adriana Trandafir revine pe scenă în acest weekend, în piesa “Gaiţele”, la Grădina de Vară Herăstrău

Adriana Trandafir revine pe scenă în acest weekend, în piesa “Gaiţele”, la Grădina de Vară Herăstrău. Va fi prima apariţie a actriţei, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19 în a doua jumătatea a lunii iunie.

Adriana Trandafir a fost internată şi a primit îngrijiri medicale la spitalul Matei Balş din București. Actriţa a fost recent externată, după ce rezultatul a două teste consecutive a fost negativ şi se pregăteşte acum pentru reîntâlnirea cu publicul.

În piesa de teatru “Gaiţele” spectatorii o vor vedea în rolul Fräulein. Adriana Trandafir dă viaţă unui personaj puternic şi viguros şi face parte dintr-o distribuţie selectă, împreună cu Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Virginia Rogin şi mulţi alţii.

După 4 luni de pauză, “Gaiţele” se joacă pe 26, 27 şi 28 iulie la Grădina de Vară Herăstrău. Spectacolul ce are la bază textul lui Alexandru Kiriţescu reflectă de data aceasta viziunea regizorală a lui Gelu Colceag  şi aduce la un loc forţa interpretativă a unui careu de aşi format din: Maia Morgenstern (Aneta Duduleanu), Carmen Tănase (Zoia), Adriana Trandafir (Fräulein) şi Virginia Rogin (Lena).  Acestora li se alătură: Manuela Hărăbor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Doina Teodoru/Andreea Chiriţescu, Ion Ionuţ Ciocia, Cosmina Dobrotă/Mariangela Codlea.  Rezultă o montare vie, alertă, ironică şi înţepătoare, cu personaje groteşti, situaţii hilare şi relaţii absurde, în care cei prezenţi pot vedea, ca printr-o oglindă deformată, cum suntem, cum trăim, cum iubim şi mai ales cum ne chinuim (reciproc), de dragul aparenţelor. Râsul este garantat, chiar şi atunci când dincolo de oglinda aparanţelor adevărul doare.

Condiţii de acces, detalii şi bilete pe www.startickets.rowww.startickets.ro www.cortina-ag.ro şi https://www.facebook.com/cortina.ag.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS