Adrian Nastase catre jurnalisti: ‘Sper sa putem vorbi diseara’

Adrian Năstase a fost adus, joi, la Tribunalul Ilfov, care ia în discuţie propunerea de eliberare condiţionată a fostului premier, acesta spunându-le jurnaliştilor, după ce a fost scos din dubă, că speră să poată vorbi diseară.

Fostul premier a fost adus cu o dubă de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Ilfov, care ia în discuţie contestaţia procurorilor anticorupţie în cazul deciziei Judecătoriei Sectorului 4, prin care a fost admisă propunerea de eliberare condiţionată a lui Năstase, după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

Adrian Năstase are în continuare barbă, pe care şi-a lăsat-o după ce a fost condamnat în dosarul ‘Zambaccian’. Fostul premier a venit îmbrăcat cu un costum şi, după ce a fost coborât din dubă, a zâmbit, s-a oprit pentru câteva secunde în faţa jurnaliştilor şi le-a spus: ‘Sper să putem vorbi diseară’.

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase, a declarat, la intrarea în sediul Tribunalului Ilfov, că speră ca astăzi să ia sfârşit calvarul pentru Adrian Năstase.

Decizia Tribunalului Ilfov va fi definitivă, astfel că, dacă instanţa va dispune eliberarea condiţionată, Adrian Năstase va putea părăsi Penitenciarul Jilava.