Confidenţialitate

Adrian Mutu va fi noul președinte al lui Dinamo

Dezvăluirea a fost făcută de fostul antrenor secund al naționalei – Viorel Moldovan, în direct la “Dolce Sport”, iar “Gazeta Sporturilor” anunță la rândul ei că atacantul retras anul acesta din activitate va fi prezentat oficial miercuri.  În plus, golgeterul “tricolorilor” a recunoscut la Europa FM în emisiunea Tribuna Zero, că ar accepta o astfel de propunere.

Adi Mutu a jucat la Dinamo în sezonul 19992000 – când a marcat 26 de goluri în 18 partide din tur, fiindcă în retur a plecat la Internazionale Milano. Eventul obținut atunci i-a adus și singurele trofee, pentru că titlul de campion al Italiei cucerit în 2006 cu Juventus i-a fost retras, în urma scandalului “Calciopoli”.

Mutu a debutat la FC Argeș, iar apoi a mai jucat și la Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City în India și ASA Târgu Mureș.

Prin numirea lui Adrian Mutu în funcția de președinte, Dinamo a format un staff doar cu foști jucători al clubului, care-i mai are pe Ionel Dănciulescu director sportiv, Ioan Andone antrenor, Iulian Mihăescu secund, Florin Bratu tehnician al echipei de tineret și Dănuț Lupu căutător de talente.