Confidenţialitate

Adi Hădean lansează cartea „#24centimetri”

Ultimele zile au venit cu o provocare adresată de Adi Hădean către 24 de bloggeri și oameni din media, printre care Andreea Esca, Vlad Petreanu și George Zafiu. Azi am aflat de ce atât de multă lume vorbeşte despre #24centimetri.

“La ce sunt buni #24centimetri?” – răspunsurile primite pe Facebook, cât se poate de diferite și amuzante, au făcut deliciul internauților. În spatele acestei întrebări s-a aflat pregătirea apariției cărții „#24centimetri”.

„#24centimetri” este lungimea perfectă a cuţitului de bucătărie şi titlul celei mai noi cărţi a celebrului chef, blogger, om de radio şi televiziune Adi Hădean.

În viziunea lui Hădean, „#24centimetri”  este o carte numai bună pentru a răspunde multor întrebări pe care le-a primit de-a lungul timpului. Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină –, cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapa“, „O’Felie“, „O’Tona“ și „O’Bama“) –, cum e, din interior, un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți s.a.m.d. Un șir de lecții  de gătit și de viață.

Din 12 septembrie, Curtea Veche Publishing vă propune o autobiografie-manifest pentru bucate bune şi oameni dintr-o bucată. Toţi cei care rezervă cartea „#24centimetri” pe curteaveche.ro între 7 şi 11 septembrie o vor primi cu autograful autorului.

Volumul “#24centimetri” de Adi Hădean este disponibil exclusiv în magazinul online curteaveche.ro la preţul de 29 lei.

Din acest weekend, Adi Hădean revine la Europa FM cu emisiunea „Medium Rare”, unde promite un nou sezon savuros.