Confidenţialitate

Adele vrea să facă o pauză de turnee şi să studieze la Universitatea Harvard

Cântăreaţa britanică Adele, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit în timpul unui concert recent că vrea să facă o pauză de turnee şi să studieze la Universitatea Harvard din Statele Unite, potrivit contactmusic.com.

Artista şi-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că nu a urmat deocamdată cursurile unei instituţii de învăţământ superior, deoarece a fost nevoită să renunţe, după absolvirea liceului, la locul pe care îl primise într-o universitate britanică în favoarea contractului cu o casă de discuri şi a posibilităţii de a-şi construi o carieră în industria muzicală.

În timpul unui concert pe care l-a susţinut săptămâna trecută în Boston, Adele le-a spus spectatorilor că este ”disperată” să devină din nou studentă şi că prima ei alegere este Universitatea Harvard din Statele Unite.

”Sunt disperată să merg la universitate. Ştiu că asta sună ridicol, dar este un lucru pe care intenţionez cu adevărat să îl fac”, a spus artista britanică.

”Eram pe punctul de a începe cursurile la Universitatea Liverpool din Anglia, dar mi s-a oferit un contract cu o casă de discuri. Mi-am spus: «La naiba, ce-ar trebui să fac?» Evident, am ales contractul cu casa de discuri şi nu regret deloc acest lucru”, a spus vedeta britanică.