Adele, “regina internetului” în 2015 – VIDEO

Adele a fost desemnată “regina internetului” în 2015, clasându-se pe primul loc în topul artiştilor ale căror nume au generat cele mai multe căutări pe motorul online Google, informează contactmusic.com.

Artista britanică a obţinut primul loc în topul Trending Music Artists, în ciuda faptului că a revenit în atenţia presei şi a publicului abia în luna octombrie, după o pauză de trei ani în carieră.

“Hello”, single-ul care a marcat revenirea cântăreţei Adele în muzică, a doborât mai multe recorduri mondiale după ce a fost lansat, în octombrie.

De asemenea, acest single a ocupat primul loc în topul Trending Song Lyrics alcătuit de Google, depăşind piese celebre lansate pe parcursul acestui an, precum “Take Me to Church”, interpretată de Hozier, şi “Uptown Funk”, o colaborare a cântăreţului Bruno Mars cu producătorul muzical Mark Ronson.

În clasamentul artiştilor care au generat cele mai multe căutări pe Google, Adele a învins nume sonore din industria muzicală, precum Sia, Sam Smith şi Meghan Trainor, cu toţii clasaţi în Top 10.