Confidenţialitate

Adele a suferit de depresie înainte şi după naşterea fiului ei

Cântăreaţa britanică Adele a dezvăluit într-un interviu publicat luni că a suferit de depresie post-partum, după naşterea fiului ei, şi că a avut nevoie de terapie, atunci când era mai tânără, din cauza unei ”părţi foarte întunecate” a personalităţii sale, potrivit Reuters.

Vedeta pop se apropie de încheierea unui turneu mondial de 10 luni prin care şi-a promovat cel mai recent album de studio, intitulat ”25”.

Ea a acordat un interviu revistei Vanity Fair pentru numărul din luna decembrie, publicat luni, online, în care a vorbit despre Angelo, copilul ei şi al lui Simon Konecki, născut în urmă cu patru ani.

”Am avut o depresie post-partum cu adevărat rea după ce l-am născut pe fiul meu, iar asta m-a speriat. Cunoştinţele mele despre post-partum – sau «post-natală», cum îi spunem noi în Anglia – erau acestea: nu vrei să fii lângă copilul tău, îţi faci griji că ai putea să îţi răneşti copilul, eşti îngrijorată că nu te descurci prea bine.

Însă eu eram obsedată de copilul meu. M-am simţit îngrozitor de nepotrivită. Am simţit ca şi cum luasem cea mai proastă decizie din viaţa mea. Depresia poate să apară sub diverse forme”, a dezvăluit Adele.