Confidenţialitate

Acuzații grave la adresa unui supermarket din rețeaua Profi

Acuzații grave la adresa unui supermarket din rețeaua Profi. Șeful unui magazin din Arad susține că directorul regional i-ar fi cerut să vândă carne expirată spălată cu detergent și oțet sau să reeticheteze unele produse expirate, precum salamuri, tobă sau şuncă.

Bărbatul spune că a refuzat să facă acest lucru, motiv pentru care a fost suspendat din funcţie zilele trecute.

De cealaltă parte, reprezentanții Profi neagă astfel de practici. Directorul de comunicare, Gabriel Pâslaru, a declarat la Europa FM că bărbatul vrea să se răzbune pentru că a fost suspendat.

”Cu ceva timp în urmă, din partea angajaților magazinului respectiv, firma noastră a primit o serie întreagă de reclamații. Sigur, am pornit o investigație internă și s-a dovedit că acele reclamații la adresa șefului de magazin erau întemeiate. Acuzații foarte grave, în esență nerespectarea regulamentelor interne, motiv pentru care el a fost suspendat și, din momentul suspendării lui, el a început o activitate care nu este onorantă pentru nimeni, cu atât mai mult cu cât conține extrem de multe neadevăruri.”, a declarat Gabriel Pâslaru.

 

Autoritățile care au fost sesizate în acest caz – Protecția Consumatorilor, Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă – trebuie să stabilească cine are dreptate și cine minte.

Gabriel Pâslaru spune că Profi îl va da în judecată pe acest angajat.

 

”Am înțeles că a adresat tot felul de reclamații, ceea ce este un lucru bun, pentru că cercetările respective nu vor face decât să scoată la iveală adevărurile care sunt că noi respectăm și legislația în vigoare, clienții și angajații. Această situație se va rezolva în justiție. Noi am făcut deja pașii necesari pentru că, evident, pentru fiecare afirmație este nevoie de dovezi.”, a precizat Gabriel Pâslaru.