Actriţa Carrie Fisher, interpreta personajului Prinţesa Leia din ”Războiul Stelelor”, a suferit un infarct

Celebra actriţă, interpreta personajului Prinţesa Leia, se afla la bordul unui avion care urma se îndrepta spre Los Angeles. Ea a suferit infarctul cu doar 15 minute înainte ca avionul United Airlines să aterizeze.  Câţiva pasageri au încercat să o salveze cu ajutorul unor tehnici de resuscitare.

Carrie Fisher, în vîrstă de 60 de ani, a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles imediat după ce avionul a aterizat.

Un reprezentant al poliţiei americane a dezvăluit pentru postul de televiziune NBC că starea de sănătate a actriţei ”nu este bună”.

Compania aeriană United Airlines a dat publicităţii un comunicat de presă în care a precizat că unul dintre pasageri a suferit un infarct, dar nu a  dezvăluit numele pasagerului.

Însă, unii dintre pasagerii aflaţi la bordul acelei aeronave au publicat deja pe Twitter câteva mesaje în care au descris incidentul.

Nu ştiu cum să procedez în acest caz, dar Carrie Fisher a încetat să mai respire în timp ce se afla la bordul avionului care o aducea acasă. Sper că va fi OK”. Mulţumesc echipajului companiei United, care a intrat imediat în acţiune, dar şi acelui medic minunat şi acelor infirmiere aflate la bord şi care au dat o mână de ajutor”, a scris o pasageră.

”Sunt complet şocat”, a scris un alt pasager. ”

Carrie Fisher, născută pe 21 octombrie 1956, este fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher. A devenit celebră cu rolul Prinţesei Leia din trilogia iniţială a francizei ”Star Wars” (1977-1983), pe care l-a reluat şi în cel mai recent film din această serie, ”Star Wars: Trezirea Forţei”. S-a remarcat şi în alte filme, precum  ”Fraţii Blues/ The Blues Brothers” (1980),  ”Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally” (1989).

Actriţa americană a scris patru romane şi trei volume de memorii şi a fost căsătorită cu muzicianul Paul Simon în perioada 1983-1984.

Carrie Fisher a avut apoi o relaţie cu impresarul Bryan Lourd în perioada 1991 – 1994. Cei doi au împreună o fiică.

În cel mai recent volum de memorii, Carrie Fisher a dezvăluit că ea şi Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo în franciza ”Star Wars”, au avut o aventură în timpul filmărilor de la primul lungmetraj din această serie cinematografică. În acea periadă, Carrie Fisher avea vârsta de 19 ani, iar Harrison Ford avea 33 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS