Confidenţialitate

Actriţa Anne Hathaway a confirmat faptul că este însărcinată printr-o fotografie publicată pe Instagram

În ultima perioadă, numeroase publicații americane anunţau că actrița americană Anne Hathaway urmează să devină mamă, însă aceasta nu a confirmat niciodată acele informaţii, iar în toate fotografiile a apărut în haine largi care îi ascundeau silueta.

Cu toate acestea, actriţa a publicat, duminică, pe contul ei de Instagram, o fotografie care o prezintă în bikini, pe plajă, cu silueta rotunjită de sarcină.

Anne Hathaway insarcinata

Vedeta americană a însoțit fotografia cu următorul mesaj: “Un an 2016 fericit prietenilor mei de pe Istagram! Să pozez în bikini reprezintă un fapt care este puţin cam în afara personajului pentru mine, dar, chiar în urmă cu câteva clipe, în timp ce stăteam pe plajă, am remarcat faptul că eram fotografiată. Atunci, mi-am zis că dacă acesta este genul de fotografie cu mine ce va fi publicată în lumea întreagă, atunci ar fi mai bine să apară o imagine care mă face fericită (şi care este făcută cu consimţământul meu. Şi cu un mic filtru :). Vă doresc tuturor multă iubire, lumină şi binecuvântări pentru anul care tocmai a început!”

Acesta va fi primul copil al actriței Anne Hathaway şi al soţul ei, actorul Adam Shulman, în vârstă de 34 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2012.