Confidenţialitate

Actorul Tom Hardy sare în ajutorul victimelor de la Manchester

Actorul britanic Tom Hardy a lansat o campanie online pentru strângerea de fonduri în beneficiul victimelor atacului terorist comis, luni seară, în oraşul englez Manchester.

Starul le-a a cerut compatrioţilor să doneze pentru Societatea britanică de Cruce Roşie (British Red Cross Society) prin intermediul unei pagini înfiinţate pe platforma online JustGiving.

‘Sper că noi toţi vom putea să strângem fonduri, ca un gest de bunăvoinţă şi iubire, pentru a ajuta într-o mică măsură şi să reparăm – dacă va putea fi reparat vreodată – distrugerile provocate de evenimentele din seara de luni. Avem multe lucruri de făcut şi pentru mulţi dintre noi acesta va fi începutul unei vieţi noi, fără persoanele dragi lor, şi va fi o nouă viaţă pentru aceia care sunt afectaţi iremediabil de o crimă care nu are niciun motiv, niciun scop, ci a fost un simplu act de laşitate plină de cruzime, barbarie fără sens şi violenţă. Este un drum inimaginabil spre recuperare’, a declarat actorul.

‘Terorismul este dezgustător, uciderea unor familii nevinovate şi a copiilor este inacceptabilă. Îngrijorarea mea sinceră şi profunda mea simpatie se îndreaptă acum spre aceşti oameni, spre victimele nevinovate şi de martorii care au asistat la acea atrocitate. Vă rog să ajutaţi, atât cât puteţi. Vă mulţumesc’, a adăugat Tom Hardy.

 

Un atentator sinucigaş şi-a detonat bomba pe care o avea asupra sa pe Manchester Arena, la finalul unui concert susţinut de cântăreaţa americană Ariana Grande.

Atacul s-a soldat cu 22 de morţi şi 59 de răniţi. Multe dintre victime au fost adolescenţi şi copii.