Confidenţialitate

Actorul Robert De Niro îl atacă dur pe Donald Trump; Jon Voigh, îl apără pe republican- VIDEO

Actorul Robert De Niro a apărut într-o înregistrare video în cadrul unui proiect care îi îndeamnă pe americani să voteze.

Starul de cinema l-a criticat virulent pe Donald Trump, folosind cuvinte destul de dure. Iată clipul:

 

Este un porc, un idiot, care crede că ne fentează pentru că nu plăteste taxe. Spune că ar vrea să lovească oameni în față? Mi-ar plăcea să i dau eu un pumn în față, a conchis actorul Robert De Niro.

Clipul a fost făcut înainte să iasă la iveală declaraţiile vulgare la adresa femeilor. Într-o înregistrare video făcută cu camera ascunsă în 2005, Donald Trump îi dezvăluia unei gazde de show că a încercat să o seducă pe actuala prezentatoare a emisiunii, folosind expresii vulgare.

Și Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California din partea Partidului Republican, a anunţat că nu va vota pentru Trump.

Totuși în apărarea lui Trump a sărit actorul Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, care a spus că se simte ”extrem de ruşinat” de declaraţia ”colegului actor Bobby De Niro.

”Nu cunosc prea mulţi bărbaţi care să nu se fi exprimat în termeni asemănători atunci când vorbeau despre femei, mai ales atunci când se aflau în anii lor de tinereţe”. ”Cuvintele lui Donald Trump nu au fost la fel de dăunătoare ca declaraţia urâtă a lui Robert De Niro. Cuvintele lui Trump nu au rănit pe nimeni, a mai spus  actorul Jon Voight.

În urma comentariilor obscene, mai mulţi politicieni republicani au anunţat că nu îl mai susţin pe Donald Trump, printre care se numără senatorul John McCain, sau fostul secretar de stat american, Condolezza Rice.

Să mai spunem că și soția magnatului a condamnat declarațiile lui Trump cerându-le scuze americanilor.

D. Trump ripostează

În această noapte are loc a doua dispută electorală televizată între Trump și Hillary Clinton. Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite a promis că va aduce în discuție aacuzații de viol la adresa  fostului preşedinte Bill Clinton, soțul contracandidatei sale.

Trump a publicat pe contul său de Twitter două mesaje ale Juanitei Broaddrick, care a spus în 1999 că Bill Clinton a violat-o cu două decenii înainte.

În ambele mesaje, Broaddrick reia acuzaţiile şi susţine că Hillary Clinton şi-a ajutat soţul să ascundă faptele.

De altfel, Trump l-a atacat pe fostul lider democrat de la Casa Albă şi în mesajele de scuze publicate vineri noapte şi sâmbătă. Astfel, într-o declaraţie scurtă, Trump a descris înregistrarea drept “laudă de vestiar, o conversaţie privată care a avut loc în urmă cu mulţi ani”. El a dat asigurări că declaraţiile “nu reflectă cine sunt”. “Am spus că am greşit şi îmi cer scuze”, a adăugat politicianul.

Trump, care a evocat în campanie infidelităţile preşedintelui Bill Clinton pentru a o discredita pe rivala sa republicană, Hillary, a insistat: “Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai rele pe terenul de golf –nici măcar pe aproape. Îmi cer scuze dacă cineva a fost ofensat”.

În al doilea mesaj, omul de afaceri new-yorkez a declarat: “Am spus unele lucruri prosteşti, dar este o mare diferenţă între cuvinte şi acţiunile altor oameni. Bill Clinton chiar a abuzat de femei, iar Hillary a ameninţat, atacat, umilit şi intimidat victimele. Vom discuta mai multe despre acest lucru în următoarele zile. Ne vedem la dezbaterea de duminică”.

Potrivit primelor informaţii, unul dintre consilierii lui Trump, Roger Stone, este singurul care îl îndeamnă pe Trump să lanseze atacuri la adresa lui Bill Clinton. Potrivit Washington Post, Stone împreună cu site-ul InfoWars, specializat în diferite conspiraţii, au pregătit 10.000 de tricouri cu fotografia lui Bill Clinton lângă care scrie “Viol”.