Accidente în lanț pe DN1

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs duminică pe drumul naţional 1, la intrarea în oraşul Sinaia, unde un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar. Accidentul s-a produs la intrarea în staţiunea Sinaia dinspre Ploieşti, în zona fostei fabrici Mefin.

În urma accidentului au fost transportate la spital cinci persoane, între care doi copii cu vârste de şapte ani, fraţi gemeni, care au suferit diverse traumatisme şi politraumatisme. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat în maşină în urma impactului, fiind necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.

Victmele au fost transportate la Unitatea de Primiri Ugenţe a Spitalului Judeţean Braşov.

Un alt accident s-a produs pe DN 1,în localitatea Gherghiţa din judeţul Prahova, unde şoferul unui autoturism nu a acordat priortitate de trecere la intrarea de pe un drum secundar, iar maşina condusă de el a izbit violent un alt autovehicul.

Opt persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, două dintre ele fiind în stare gravă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că una dintre victime a fost aruncată din autovehicul şi proiectată într-un gard. Accidentul a avut loc în condiţiile în care un şofer care a vrut să intre de pe un drum secundar nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul principal.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS