Accident rutier extrem de grav in apropiere de municipiul Adjud

O familie întreagă, mama, tatăl și doi copii au murit în urmă cu puțin timp în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din Adjud spre Bacău. Alte 3 persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate în stare gravă la spitalul din Adjud.

Traficul se desfășoară cu dificultate în aceste momente în zona Adjudului, pe DN 2 E 85, care este blocat din cauza unui accident care a avut loc în urmă cu mai puțin de o oră.

Două mașini, una înmatriculată în Vrancea și o alta cu numere de Brăila, s-au ciocnit frontal la ieșirea din Adjud spre Bacău. Din primele date se pare că mașina de Brăila a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism care venea regulamentar din sens opus.

Lovitura a fost una extrem de violentă, iar ocupanții mașinii de Brăila, părinții și cei doi copii ai lor minori, au murit pe loc.

4 echipaje ale SMURD și Serviciului de ambulanță au fost trimise la fața locului, precum și un echipaj de la descarcerare, care a scos răniții din mașina de Vrancea, dintre fiarele contorsionate. Cei 3 ocupanți ai mașinii de Vrancea au fost duși la spitalul din Adjud în stare gravă.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări și urmează să stabilească exact ce s-a întîmplat. E foarte posibil ca în zonă circulația să fie dificilă pentru cel puțin 2 ore.