Confidenţialitate

Accident în lanţ pe un bulevard din Constanţa

4 persoane au fost rănite, printre care un adolescent de 13 ani, în urma unui accident rutier în lanţ produs, marţi seară, pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanţa.

3 autoturisme şi un autotren au fost implicate, relatează Agerpres.

Ciocnirile în lanţ au avut loc după ce, iniţial, şoferul unei maşini a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, care oprise la o trecere pentru pietoni.

“Un bărbat, de 23 de ani, a condus autoturismul marca Dacia Logan, pe bd. I.C. Brătianu din municipiu, dinspre str. Pasajului către Valu Lui Traian, iar la marcajul pietonal de lângă intersecţia cu str. Matei Millo, nu a păstrat o distanţă de siguranţă, intrând în coliziune – spate cu auto marca Opel Corsa, condus în aceeaşi direcţie, de către un bărbat, de 22 ani”, potrivit IPJ Constanţa.

Maşina condusă de şoferul care a produs coliziunea a fost proiectată pe sensul opus de mers, intrând într-un alt autoturism, condus regulamentar, pe banda a doua, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani. Ultima maşină menţionată a fost apoi proiectată într-un ansamblu de vehicule format din autotractor cu semiremorcă, condus regulamentar pe prima bandă, pe sensul Valu lui Traian – str. Pasajului, de către bărbat de 49 de ani.

Au suferit traumatisme uşoare şoferul ce a produs prima coliziune şi alte trei persoane, două femei, de 42 ani şi 19 ani, precum şi un minor de 13 ani, toate cele patru victime fiind transportate cu ambulanţele la spital.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare. Traficul rutier în zona producerii accidentului rutier a fost restricţionat, desfăşurându-se cu dificultate.