Acces la știri, muzică și filme în avioanele TAROM

Compania aeriană TAROM introduce un sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor. Mai exact, pasagerii vor putea avea acces la reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică cu ajutorul sistemului AirFi.

Dispozitivul are dimensiuni reduse.

Două dispoziteve AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, în timp ce patru dispozitive pot acoperi nevoia de conectivitate a 280 de pasageri, anunță Tarom.

Conectarea la sistem se face direct din browserul dispozitivului mobil și nu este necesară instalarea vreunei aplicaţii pe telefon, tabletă sau laptop.

Platforma AirFi oferă pasagerilor magazin, chat cu ceilalţi pasageri, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică.
Autonomia consolei AirFi este de până la 14 ore.
La fiecare aterizare conţinutul cutiei AirFi este actualizat.
“Nevoia de informație, mobilitate și conectivitate permanentă ne-a determinat să lansăm un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informații, să vadă filmul favorit sau să afle toate datele despre călătorie și destinația finală”, a declarat Gabriel Stoe, directorul general Tarom.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS