A treia ediţie Medium Rare cu Adrian Hădean – AUDIO

În cea de-a treia ediţie Medium Rare, chef Adrian Hădean vorbeşte despre  cum să „odihnești” corect o friptură, de ce o bucată e fantastică după 8 minute pe foc și alta e imposibil de mâncat chiar dacă ai fiert-o trei ore şi caută rspunsuri despre carnea de vită direct la o sursă avizată, interviul complet cu Romulus Ile fiind disponibil exclusiv pe europafm.ro.

Nici în această ediţie Adrian Hădean nu se fereşte să dezvăluie secrete mici și nu tocmai albe: pe listă fiind carnea de vită japoneză Kobe.

Pentru că ediţia stă sub semnul cărnii de vită, învăţăm şi care sunt diferenţele dintre Marinare şi Maturare. Ce e una, ce e alta, care-i mai bună? Probabil că-i puțin forțată utilizarea cuvântului “versus” între cele două noțiuni, din moment ce nu se exclud (neapărat) una pe cealaltă și nu concurează pentru inimile iubitorilor de carne din lumea largă.


Crock-Pot Slow Cooker