Confidenţialitate

“A Quiet Place Part II” a revenit pe primul loc în box-office-ul nord-american | VIDEO

Filmul horror ‘A Quiet Place Part II’ a revenit pe primul loc în box-office-ul din America de Nord, în timp ce lungmetrajul ‘In The Heights’, care se inspiră din musicalul omonim creat de Lin-Manuel Miranda, a dezamăgit aşteptările specialiştilor şi s-a clasat pe poziţia a doua, potrivit cifrelor comunicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

Filmul ‘A Quiet Place Part II’, regizat de John Krasinski şi în care rolul principal este interpretat de soţia cineastului, actriţa Emily Blunt, a obţinut încasări de 11,6 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend al său de proiecţii în America de Nord.

Produsă de studioul Paramount, pelicula prezintă aventurile unei familii care încearcă să supravieţuiască într-un univers post-apocaliptic locuit de monştri orbi înzestraţi cu un simţ al auzului deosebit și a devenit primul lungmetraj care a trecut de pragul încasărilor de 100 de milioane de dolari în America de Nord de la începutul pandemiei de COVID-19, care a afectat întreaga lume şi industria cinematografică.

Filmul ‘In The Heights’, produs de Warner Bros. şi adaptat de Jon M. Chu, a obţinut încasări de 11,4 milioane de dolari în weekendul premierei sale, dezamăgind aşteptările specialiştilor, care mizau pe încasări cuprinse între 15 milioane şi 20 de milioane de dolari. Trebuie menţionat faptul că pelicula este difuzată simultan şi pe platforma de streaming HBO Max, fără costuri suplimentare pentru abonaţi.

Acest film prezintă poveştile de viaţă şi visurile tinerilor latino din cartierul Washington Heights din New York.

Un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute, ‘Peter Rabbit 2: The Runaway’, a debutat pe poziţia a treia în box-office-ul nord-american, cu încasări de 10,4 milioane de dolari.

În regia lui Will Gluck, această continuare a filmului din 2018 ‘Peter Rabbit’ beneficiază de colaborarea actorului şi prezentatorului TV James Corden, care asigură vocea personajului principal. După ce se aventurează în afara grădinii în care locuia, iepurele Peter ajunge într-o lume în care zburdălnicia lui este apreciată, dar, atunci când familia lui riscă totul pentru a-l căuta, Peter trebuie să decidă ce fel de iepure îşi doreşte să fie în viaţa de zi cu zi.

FOTO: PARAMOUNT PICTURES