Confidenţialitate

A patra ediție Medium Rare cu Adrian Hădean – AUDIO

În această duminică Adrian Hădean pledează pentru respect. Pentru clienți, pentru profesie, pentru ceea ce punem în fața celor care aleg să guste ceea ce am preparat.

”Periodic intru în restaurante în care mâncarea e de nemâncat. Restaurante în care bucătarul cu vestonul pe el, stă la țigară ori la o bere cu barmanul, la masa din colț, sau, din contră, restaurante care arată foarte bine, servirea e ireproșabilă, farfuriile sunt grozav de arătoase dar mâncarea e lipsită de gust, în ciuda prețului ridicat. Asta se întâmplăpentru că bucătarul fie nu știe, fie a uitat pentru cine gătește: pentru client.

Suntem bucătari și asta facem, le dăm oamenilor să mănânce, mai ieftin ori mai scump, în funcție de specificul localului, de publicul țintă și de ambițiile patronului. Nu gătim pentru animale, gătim pentru oameni. Nu gătim pentru orgoliul nostru ci pentru oamenii care mănâncă mâncarea noastră.

Dacă vrem să fim respectați ca breaslă, trebuie să învățăm să ne respectăm clienții, fie că gătim într-o cantină care vinde supa cu 5 lei porția, un bistro în care coastele-s 20 de lei sau un restaurant care vinde miel cu 80 de lei farfuria. Și cei care dau 5 lei pe o farfurie și cei care dau 50 de euro pe un meniu au aceeași pretenție de bază: vor ca mâncarea pe care o mănâncă să fie în primul rând cinstită, abia apoi grozavă, delicioasă, extraordinară”, începe Adrian Hădean această ediție de Medium Rare la Europa FM.

De această dată, Medium Rare vă și arată invitatul lui Adrian Hădean într-un interviu video extins, disponibil exclusiv online. Click aici pentru a urmări pe Chef Joseph Hadad la Medium Rare cu Adrian Hădean – VIDEO INTERVIUL COMPLET

 

Crock-Pot Slow Cooker