A negociat cu Steaua Ciprian Marica? – VIDEO

Invitat, luni seara, la emisiunea Tribuna 0 de la Europa FM, internaționalul Ciprian Marica a răspuns întrebării venite de la un ascultător în legătură cu transferul său la Steaua.

“E deplasat să spui că m-am pus pe tavă celor de la Steaua. E mult spus. Am luat acea poveste ca pe o glumă. Nu am luat în calcul să vin la Steaua sau în ţară”, a spus Marica în direct la Europa FM.

”Am preferat să nu vorbesc foarte mult, iar tăcerea mea a fost interpretată greşit. Nici măcar nu a existat o discuţie între mine şi vreun oficial al Stelei. Niciodată să nu spui niciodată. E un criteriu în viaţa mea. Eu pot să spun doar atît: nu vreau să mă mai întorc în România. Asta implică şi Steaua”, a completat Ciprian Marica, în emisiunea Tribuna 0, prezentată de Ovidiu Ioanițoaia.

Nu este pentru prima dată când Ciprian Marica reacționează și dezminte informațiile legate de o psoibilă negociere cu Steaua.

În iulie anul trecut, Marica se arăta surprins de informațiile care circulau la momentul respectiv în presa sportivă.

”Sunt surprins neplăcut pentru că se fac tot felul de speculaţii. Înţeleg că anumite ştiri merită să fie puţin înflorite, dar în cazul de faţă nici măcar nu au fost discuţii. Mai citeam în ziare şi de Petrolul… Nici măcar, nici pe departe. N-am stat de vorbă cu nimeni din România şi nu ştiu de unde până unde discuţiile acestea. Este trist că dezinformăm în loc să informăm. Nu s-a pus nicio clipă problema ca eu să negociez cu Steaua. N-am vorbit cu nimeni, nu m-a contactat nimeni de acolo”, declara Ciprian Marica pentru Dolce Sport.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS