Confidenţialitate

A început construcția scenei Europa FM Live pe Plajă 2017

Primele transporturi cu schele și elemente ale scenei Europa FM Live pe Plajă 2017 au ajuns luni dimineața pe plaja Europa FM aflată între Venus și Saturn, locul unde vor avea loc cele trei seri #livepeplaja pe 27,28 și 29 iulie.

10 zile și doar câteva ore au mai rămas până la momentul în care va începe unul dintre cele mai așteptat evenimente muzicale de pe litoralul românesc. De la o participare de câteva zeci de mii de persoane, Europa FM Live pe Plajă s-a transformat în cel mai amplu eveniment din sudul litoralului, adunând la malul Mării Negre, an de an, peste 100.000 de participanți.

Pe 27, 28 și 29 iulie vor urca pe scena Europa FM Live pe Plajă Andra, Vama, Delia, Vița de Vie, Smiley, Loredana, Voltaj, Carla’s Dreams, Alternosfera, Fly Project, VUNK, Antonia, Bere Gratis, The Motans, Les Elephants Bizarres, Irina Rimes, Grimus, Mihail, Sore, Jean Gavril, The Kryptonite Sparks, Alina Eremia și Nicoleta Nucă. Muzica va fi completată cu mai multe surprize dar și cu efecte speciale. Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.