A fost prins minorul care a comis jafuri anul trecut în sectorul 3

Împreună cu alți doi minori, în perioada iunie – decembrie  2016, tânărul a comis jafuri în zona parcurilor din Sectorul 3 al Capitalei. Primii doi fuseseră prinși de poliție în decembrie.

Cei trei minori i-au smuls din mâna unei femei un telefon mobil, dar și geanta, apoi au fugit. Tinerii au mai comis alte două furturi în acelați stil de la victime care se aflau în apropierea unei staţii de metrou sau în timp ce aceasta intra în scara unui bloc din Sectorul 3.

Urmare a activităţilor desfăşurate de poliţiştii Capitalei, a fost probată întreaga activitate infracţională a celor trei minori, astfel că a fost dispusă reţinerea ultimului dintre cei în cauză, ulterior fiind prezentat magistraţilor din cadrul unităţii de parchet care au propus luarea măsurii arestării preventive, măsură ce a fost însuşită de către instanţă. Întreaga acţiune a beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se mai arată în comunicat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS