A fost prezentat primul telefon Samsung cu ecran pliabil: Galaxy Fold – VIDEO

În urmă cu doar câteva momente, a fost prezentatprimul telefon cu ecran pliabil produs de Samsung.

Galaxy Fold are un ecran de 4,6 inci când este împăturit și devine tabletă de 7,3 inci după ce este desfășurat. Samsung susține că telefonul se poate plia de sute de mii de ori fără a se deteriora, datorită unei tehnologii pe care inginerii săi au lucrat să o perfecționeze în ultimii ani.

„Astăzi, Samsung scrie următorul capitol din istoria inovației mobile, materializând tot ceea ce nu credeam că este posibil într-un telefon mobil. Galaxy Fold introduce o nouă categorie, aducând la viață noi capacități pe care nu le-am văzut înainte pe Infinity Flex Display.

Am creat Galaxy Fold pentru cei care vor să experimenteze ceea ce poate face un device portabil premium, dincolo de limitările unui smartphone tradițional”, spune DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Înainte ca Samsung să facă public clipul video oficial cu noul Galaxy Fold, Europa FM a intrat în posesia linkului și vă prezintă în premieră absolută primele imagini oficiale care introduc noul model:

Bateria are o capacitate de 4.380 mAh, sistemul de operare este Android 9.0 Pie.

Galaxy Fold are șase camere foto, 12 GB RAM și 512 GB stocare.

Tot miercuri seara, Samsung a mai lansat  noul Samsung Galaxy S10 și noul Samsung Galaxy S10+.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS