Confidenţialitate

A fost lansat un nou single de pe albumul tribut Goodbye to Gravity – “Back to Life”

Single-ul “Horizons” – interpretat de supergrupul Nightshadows Lament, ce conține membri din trupele My Dying Bride, Tristania, Apoptygma Berzerk, Mortiis, Hellbound Hearts și Green Carnation, a fost lansat recent și este cuprins pe albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, informează un comunicat al Universal Romania.

Proiectul este unul caritabil, iar profiturile din vânzări vor fi donate către membrii și familiile Goodbye to Gravity, precum și către victimele Colectiv.

Nightshadows Lament a început ca un proiect doom/ black metal în 2005 cu muzica scrisă de Shaun MacGowan și având mai mulți vocaliști. Trupa a fost reînființată pentru acest album tribut.

“Deși nu auzisem de Goodbye to Gravity înainte de octombrie 2015, am avut plăcerea să cânt în România de multe ori și să clădesc multe prietenii.
Este foarte trist ca un astfel de incident să se întâmple la orice fel de eveniment muzical și este cu atât mai dureros că totul s-a întâmplat în scena în care noi activăm și în care avem foarte mulți prieteni.
Sperăm ca reinterpretarea noastră a melodiei ‘Horizons’ să fie un onorabil tribut adus trupei Goodbye to Gravity și tuturor celor afectați de tragedie”, a declarat Shaun MacGowan, citat în comunicat.