A fost lansat primul charter de Revelion în Madeira, supranumită Insulele Eternei Primăveri

Madeira este o destinație ce trebuie văzută măcar o dată în viață. Anul acesta, românii care vor să-și petreacă Revelionul aici pot zbura direct spre capitala Funchal. O agenție de turism lansează primul charter către Madeira. Turiștii vor zbura cu un avion Airbus A310, cea mai mare aeronavă deținută de compania națională aeriană, afirmă Mădălina Sloter, reprezentant al turoperatorului.

 

Pachetele turistice pornesc de la prețul de 978 de euro de persoană pentru un hotel de trei stele, și includ șase nopți de cazare cu masă, biletul de avion, transferurile aeroport – hotel – aeroport, taxele de aeroport, asistența turistică pe tot parcursul sejurului și asigurare complexă de călătorie.

 

Arhipelagul ce aparţine Portugaliei este supranumit Insulele Eternei Primăveri. Așadar, și în mijlocul iernii, cei care merg în Madeira se bucură de 20 până la 25 de grade Celsius, așa că pot face chiar baie în piscinele încălzite ale hotelurile în care se cazează.

 

Pe de altă parte, despre Madeira se mai spune că este Insula-grădină. Este un adevărat paradis natural, datorită vegetaţiei luxuriante şi faunei unice în lume. În antichitate, romanii credeau că pe aceste insule se aflau Câmpiile Elizee, tărâmul unde ajungeau după moarte oamenii drepți. Astăzi, turiștii sunt invitați să se bucure de peisaje și să exploreze insulele, trecând prin satele tradiționale, foarte pitorești.

 

Cei care merg de Revelion în Madeira vor fi martorii unui spectaculos foc de artificii, care a intrat în Cartea Recordurilor. Și, înafară de artificii, Madeira este renumită în toată lumea datorită vinurilor pe care le produce.

Articole Similare