A fost identificat și reținut principalul suspect al crimei care a avut loc în Ploiești săptămâna trecută

Cel despre care procurorii spun că ar fi ucis-o pe Tatiana Tudor, femeia găsită pe un câmp în zona industrală din Ploiești, este un bărbat în vîrstă de 43 de ani din Vălenii de Munte, recidivist. Suspectul urmează să fie prezentat instanței, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Vasile Pascale este numele principalului suspect al crimei, reținut noaptea trecută de procurori. Acesta nu-și recunoaște fapta, dar anchetatorii spun că au suficient de multe probe pentru a-l trimite în spatele gratiilor.

Surse apropiate anchetei susțin că Tatiana Tudor, victima ar fi avut o relație extraconjugală cu bărbatul bănuit că ar fi autorul crimei.

Cei doi s-au cunoscut pe internet, dar s-au fi întâlnit și în viața reală în repetate rânduri.

Același surse spun că Tatiana a fost omorâtă chiar în locul în care a fost descoperit cadavrul, un câmp izolat, aflat la ieșire din Ploiești spre Valea Prahovei, de altfel și locul unde cei doi iubiți se întâlneau frecvent.

Arma crimei este o sticlă, spun procurorii, însă motivul pentru care femeia a fost mai întâi bătută și apoi ucisă nu este cunoscut, pentru că pricipalul suspect nu recunoaște că el este autprul crimei.

Suspectul este de fel din Vălenii de Munte, are 43 de ani și este divorțat. Este recidivist, dar faptele pentru care a fost anchetat în trecut nu au fost săvârșite cu violență.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS