A fost deschis un nou complex de divertisment, dedicat lui Elvis

Un nou complex de divertisment, dedicat legendarului Elvis, a fost deschis joi în apropierea reședinței sale Graceland din afara orașului Memphis, statul american Tennessee, informează DPA.

Noul complex muzeal, denumit Elvis Presley’s Memphis, este rezultatul unei investiții de 45 de milioane de dolari și este situat chiar vis a vis de reședință.

Ceremonia de deschidere a fost marcată joi cu mult fast și va fi urmată de patru zile de evenimente, care vor include spectacole live dedicate vieții și muzicii lui Elvis, dar și moștenirii muzicale a zonei.

Complexul, asemănător unui mall în aer liber, este cea mai mare și cea mai importantă extindere a muzeului de la Graceland, din momentul deschiderii acestuia în 1982, au declarat oficialii.

Priscilla Presley, prima soție a lui Elvis Presley și mama singurului său copil, a participat la ceremonie alături de la directori de la Graceland și de la Elvis Presley
Enterprises.

În complex, fanii vor putea merge pe urmele lui Elvis, înconjurați de imaginile și de sunetele orașului care l-a inspirat și pe care l-a iubit, a indicat muzeul într-un comunicat de presă.

Vizitatorii vor putea în continuare efectua un tur al reședinței Graceland, care va include o oprire la Racquetball building, o clădire recent renovată, care anterior găzduia premiile și suvenirurile primite de Elvis.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS