Confidenţialitate

A fost câștigat premiul de aproape 2 miliarde de dolari la loteria Mega Millions din SUA. Este cel mai mare câștig din istoria jocului | AUDIO

A fost câștigat premiul fabulos de 1,58 miliarde de dolari la loteria Mega Millions din Statele Unite. Este cel mai mare câștig din istoria jocului, după cum relatează Manuela Nicolescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Un norocos a câştigat, cu un singur bilet cumpărat în Florida, premiul de 1,58 miliarde de dolari la loteria Mega Millions din Statele Unite. Biletul câștigător s-a vândut la o băcănie din Neptune Beach, o zona litorală, situată la est de Jacksonville.

Șansele de câștig erau de unu la 302 milioane.

Câștigul vine după 31 de extrageri consecutive, pentru că ultima extragere la care s-a câștigat a fost în aprilie. De atunci, reportul a crescut în mod constant.

Mega Millions se joacă în 45 de state, Washington D.C. și în Insulele Virgine americane.

Câştigătorul va avea de ales între a primi tot premiul sub forma unei rente viagere, eșalonată pe 30 de ani, sau a încasa o sumă fixa de 783 de milioane de dolari, supusă taxelor federale.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Rata anuală a inflației continuă să scadă ușor. Mugur Isărescu: Avem creștere economică, dar slăbită semnificativ | AUDIO