A fost amânată deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun”, din Parcul Lumea Copiilor

Vremea nefavorabilă a determinat Primăria Sectorului 4 să amâne cu o săptămână, pe 24 noiembrie, deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun”, din Parcul Lumea Copiilor.

Astfel, a fost reprogramată şi inaugurarea Târgului de Crăciun din parc. Vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat dar şi patinoar.”

„Deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun”, programată pentru această (sâmbătă – n.red.) seară, se amână pentru săptămâna viitoare! Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au luat decizia de a inaugura „Orăşelul lui Moş Crăciun” din parcul Lumea Copiilor, vinerea viitore, pe data de 24 noiembrie”, se arată în comunicatul de presă al primăriei.

Tot atunci se va deschide şi Căsuţa lui Moş Crăciun, unde copiii pot face poze cu spiriduşii şi pot scrie scrisori, urmând ca pe 15 decembrie va ajunge şi Moşul pentru a se întâlni cu cei mici.

Între timp, Târgul de Crăciun organizat în Piața Constituției de Primăria Capitalei se va deschide pe 1 decembrie, când se aprind și luminițele din oraș.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare