Confidenţialitate

A apărut trailerul Suicide Squad, cel mai nou film cu anti-eroi, în care Jared Leto joacă rolul lui Joker – VIDEO

Trailerul pentru Suicide Squad, filmul ce este programat să apară anul viitor în august, a fost prezentat de Warner Bros. pentru prima dată la ediţia de anul acesta de Comic Con International, San Diego.

Suicide Squad îl are în distribuţie pe Jared Leto, care va juca rolul lui Joker. În plus, sunt anunţate nume mari, ca Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus), Jai Courtney (Terminator Genisys, seria Divergent), Scott Eastwood (The Longest Ride), Ben Affleck (Gone Girl, Runner Runner), Will Smith (Focus, Men in Black, Hancock, I am Legend) Viola Davis (How to Get Away with Murder), dar şi fotomodelul Cara Delevingne.

Trailerul a fost lansat după ce pe internet au apărut filmuleţe ilegale de la Comic Con: “Astăzi vom lansa materialul care a circulat ilegal pe internet, aşa cum a fost creat, la calitate superioară, pentru a se bucura toată lumea de el. Regretăm decizia de a-l împărtăşi doar cu cei prezenţi la Comic Con pentru a le oferi o experienţă unică, dar nu mai putem permite ca filmul să fie prezentat la o calitate inferioară şi furată”, a spus şefa departamentului de marketing Warner Bros., Sue Kroll.

Acţiunea filmului urmăreşte o bandă de anti-eroi care sunt angajaţi într-o misiune periculoasă de către Guvern. Filmul, al cărui director este David Ayer, va fi lansat pe data de 5 August 2016.