7 mașini s-au tamponat pe șoseaua de centură dintre Săcele și Brașov

În județul Brașov, șapte mașini s-au tamponat pe șoseaua de centură care leagă localitatea Săcele de municipiul Brașov. Nu există victime, anunta Centrul Infotrafic.

În judeţul Covasna, ninge pe DN11, în Pasul Oituz (între kilometrii 72 şi 90), iar zăpada pe carosabil măsoară, pe alocuri, cinci centimetri. Autotrenurile înaintează în coloană, în spatele unui utilaj de deszăpezire. Urmează ca numărul de utilaje să fie suplimentat, anunta Infotrafic.

În judeţul Gorj, ninge abundent pe DN67C Novaci – Rânca, iar între kilometrii 19 şi 34+800 zăpada pe carosabil măsoară aproximativ doi-trei centimetri. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Un echipaj de poliţie care acţionează în zona Novaci nu permite autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă accesul către Rânca.

In judeţul Cluj, ninge abundent pe autostrada A3 Turda – Gilău, iar zăpadape carosabil măsoară, pe benzile numărul unu, aproximativ un centimetru (pe alocuri). Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS