Confidenţialitate

Harkov: 6 civili au fost uciși pe când așteptau să primească ajutoare umanitare | AUDIO

Continuă bombardamentele în orașul Harkov, la o lună de la izbucnirea conflictului militar în Ucraina. Cel puțin șase civili și-au pierdut viața – după ce forțele militare din Rusia au atacat un oficiu poștal în timp ce oamenii așteptau pentru ajutorul umanitar, transmit autoritățile din Ucraina.

„Arme cu rază lungă de acțiune” au fost folosite în atacul ce a vizat oficiul poștal din Harkov, a declarat guvernatorul regional. Potrivit datelor preliminare, șase civili au fost uciși și alte 15 persoane au fost rănite și internate în spital, notează Hotnews.

Lângă acest oficiu poștal – mai multe persoane se aflau la coadă pentru a primi ajutor umanitar. Guvernatorul regiunii din Harkov a denunțat o nouă „crimă a forțelor din Rusia”.

De la începtul conflictului militar – în orașul Harkov – bombardamentele au distrus aproape o mie de clădiri, multe fii blocuri de locuit – este bilanțul anunțat de primarul orașului.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Navă militară, specializată în detectarea obiectelor plutitoare explozive, trimisă zilnic în misiune pentru a depista minele marine | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.