5 motive pentru a vizita regiunea Sölden din Austria

E ușor să faci o pasiune pentru locurile frumoase, iar regiunea Sölden din Austria are darul de a cuceri vizitatorii instant.

Se poate ajunge pe autostradă, cu avionul până la aeroportul din Innsbruck sau chiar și cu trenul până în stația Hauptbahnhof, de unde există o legătură rapidă cu un autocar confortabil.

007 – Ai găsit codul care te duce la vizionarea VIP a filmului „Spectre”. Înscrie-l acum aici

Zăpadă din octombrie până în mai, drumuri bune care te conectează cu cele mai bune pârtii, condiții excelente de cazare, peisaje spectaculoase și construcții care-l conving până și pe James Bond să facă un drum până în  regiunea Sölden din Austria.

Motivul #1 pentru a vizita regiunea Sölden din Austria

Sölden este singura zonă din Austria cu trei vârfuri mai mari de 3.000 de metri

Motivul #2 pentru a vizita regiunea Sölden din Austria

Aici s-au filmat unele dintre cele mai spectaculoase scene din noul film James Bond, ”Spectre”. Clădirea iceQ, care găzduieşte un restaurant şi poate fi găsită în vârful muntelui Gaislachkogel, este centrul acţiunii.

Motivul #3 pentru a vizita regiunea Sölden din Austria

Se poate schia până în luna mai la altitudini cuprinse între 1350 m – 3520 m pe 61 km de pârtii pentru începători, 57 km cu dificultate medie și  31 km pentru  avansați.

Motivul #4 pentru a vizita regiunea Sölden din Austria

Sölden este un loc excelent de vacanță și în timpul verii, fiind considerat paradisul drumețiilor cu 174 de piscuri cu peste altitudinea de 3000 m, 21 lacuri, poteci marcate pe o lungime de 300 km, și preveliști care reîncarcă bateriile pentru mult timp.

Motivul #5 pentru a vizita regiunea Sölden din Austria

Deși este considerată o stațiune de lux, prețurile nu sunt atât de inaccesibile românilor. Prețul de persoană pentru 5 nopți în apartament pornește de la 459 EUR și include skipass pentru 4 zile și acces la complexul termal AQUA DOME.

Foto: facebook.com/soelden.oetztal

specte007-Solden

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS