Cel mai nou film cu James Bond s-a filmat într-o zonă turistică populară pentru români

Filmul “Spectre”, regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în  România.

Starul britanic Daniel Craig, care a interpretat de trei ori personajul James Bond, va putea fi văzut pentru a patra oară în rolul agentului 007 în filmul “Spectre”. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia acestui film, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes.

Intriga noului film James Bond este dominată de “un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre”, potrivit descrierii făcute de producători.

0072015 – Ai găsit codul care te duce la vizionarea VIP a filmului “Spectre”. Înscrie-l acum aici

Cele mai spectaculoase scene din “Spectre” s-au filmat în staţiunea austriacă SöldenClădirea iceQ, care găzduieşte un restaurant şi poate fi găsită în vârful muntelui Gaislachkogel, este centrul acţiunii.

După ce a văzut pe net mai multe fotografii cu spectaculoasa clădire iceQ (FOTO: Rudi Wyhlidal), Emma Pill (Spectre Supervising Location Manager) le-a scris autorităţilor din Austria.

După câteva zile, în ianuarie 2014, deja mai mulţi membri ai echipei de producţie inspectau locaţia. Apoi producătorii şi membri ai echipei au revenit, fără să anunţe autorităţile, pentru a testa toate condiţiile din zonă şi au ajuns la concluzia că Sölden poate fi locul perfect pentru o vacanţă, dar mai ales pentru scenele din noul film James Bond: “Spectre”.

soel_james_bond_filmarile-la-telecabina

James Bond a filmat urmăriri periculoase pe telecabina Gaislachkogl, pe pârtiile din Sölden și pe spectaculoasa șosea glaciară.

Sölden, destinația de schi de top din Ötztal, Tirol, a permis realizatorilor filmului o flexibilitate foarte mare în ceea ce priveşte programul filmărilor, întrucât aici este zăpada garantată din octombrie până în mai.

“Ce poate fi mai incitant decât să fii pe partea de sus a lumii?”, afirmă scenograful Dennis Gassner.

 

specte007-Solden

©Foto: SPECTRE© 2015 Danjaq, LLC, Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Columbia Pictures Industries, Inc. SPECTRE, image and related James Bond Trademarks© 1962-2015 Danjaq, LLC and United Artists Corporation.