4 dueluri tari de urmărit în semifinalele Uefa Champion’s League

Cunoaștem deja careul de ași al celei mai importante competiții fotbalistice din Europa, UEFA Champion’s League: FC Barcelona – Bayern Munchen si Real Madrid – Juventus Torino!

Și dacă mai aveați nevoie de motive pentru a nu pierde nici măcar 1 minut din cele 2 semifinale, iată 4 dueluri (mai mult sau mai puțin de la distanță) tari de tot:

Messi versus Mueller: Cei 2 atacanți au strâns împreună nu mai puțin de 14 goluri în actuala ediție UCL. Argentinianul are 8 goluri înscrise și amenință serios prima poziție, deținută în acest moment de Adrianho cu 9 goluri înscrise pentru Shaktior Donețk, echipă eliminată deja

Ter Stegen versus Neuer: Semifinala Barcelona – Bayern Munchen propune un duel interesant al portarilor mai ales ca amândoi au aceeași naționalitate: Germania. Dacă armele lui Manuel Neuer țin de experiența enormă (este și titular în poarta naționalei germane) și 5 ani în plus de meciuri tari în UCL, Marc-Andre ter Stegen vine cu o formă excelentă (21 de parade în actuala ediție UCL)

Ronaldo versus Buffon: În 10 meciuri Cristiano Ronaldo a avut nu mai puțin de 28 de reluări pe cadrul porții. În semifinala se va întâlni cu unul dintre cei mai buni portari all time: Gianluigi Buffon, care vine în această confruntare directă cu un bagaj de 28 de parade!

Massimiliano Allegri versus Carlo Ancelotti: 2 italieni pun la cale strategiile de joc în Real Madrid – Juventus. Dacă Ancelotti vine cu un palmares impresionant din care menționăm cele 3 Ligi ale Campionilor câștigate cu Milan și Real Madrid, Allegri este un cvasi debutant în semifinalele UCL. Rămăne de văzut dacă prospețimea și avântul mai tânărului Allegri vor crea probleme lui Ancelotti

Semifinalele UCL vor putea fi urmărite în direct pe 5 și 6 mai pe Dolce Sport de pe orice device: smartphone, tabletă sau televizor. Detalii aici.