Confidenţialitate

4 angajați ai RAR Gorj, trimiși în judecată pentru luare de mită și fals intelectual | AUDIO

Patru angajați ai Registrului Auto Român din Gorj au fost trimiși în judecată pentru luare de mită și fals intelectual. Aceștia sunt acuzați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj de faptul că emiteau acte false pentru autoturisme aduse din Marea Britanie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei 3 ingineri și un mecanic din cadrul Registrului Auto Român Gorj consemnau date nereale în certificatele de omologare ale mașinilor aduse din Marea Britanie.

Majoritatea autoturismelor prezentau faruri fixate neregulamentar, iar salariații RAR consemnau în certificatele de omologare, că în urma inspecţiilor nu au depistat nereguli.

De asemenea, mecanicul care avea ca sarcină manipularea aparatului ce măsoară emisiile de noxe ale autoturismelor, emitea documente în fals pentru trecerea de această probă.

Toți funcționau ca o rețea în care se solicitau diverse sume de bani, între 100 și 1000 de lei, bani care erau împărțiți ulterior.

Rețeaua a fost depistată în urma unui flagrant pe care procurorii l-au efectuat în anul 2018, însă, acum a fost finalizată ancheta și s-a dispus trimiterea în judecată.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Reacția lui Lucian Bode la acuzația lui Cătălin Drulă în privința banilor investiți în Poliție: 44 de DrugTeste se cumpără acum și urmează alte 200 | AUDIO