#3010 Festival va avea loc pe 30 octombrie la Arenele Romane în beneficiul victimelor de la Colectiv

Luna Amară, Coma, Subcarpaţi, Pixels, CCSE, Jinxy Von D’ers, Gray Matters, Breathelast, Days of Confusion vor cânta pe 30 octombrie la Arenele Romane, de la ora 18.00, în cadrul #3010 Festival, fondurile şi donaţiile obţinute în urma evenimentului fiind folosite în beneficiul victimelor de la Colectiv.

Preţul unui bilet este de 50 de lei. Biletele vor putea fi achiziţionate în avans de pe site-ul iabilet.ro sau la intrare în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Fondurile şi donaţiile obţinute în urma evenimentului vor fi folosiţi atât în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor şi a facturilor medicale, cât şi în organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca evenimentul „Concert 3010” să fie realizat an de an.

„Asociaţia Colectiv GTG 3010 a ales să ţină trează memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual. Prin intermediul acestui eveniment, Asociaţia doreşte să ofere ajutor celor care încă au nevoie de sprijin şi, de asemenea, doreşte ca un număr de trupe să cânte pentru cei care şi-au pierdut viaţa în tragedia din clubul Colectiv”, potrivit unui mesaj de pe site-ul colectivgtg.com.

În urma incendiului din clubul Colectiv din seara de 30 octombrie 2015 şi-au pierdut viaţa 64 de persoane – 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate.

Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”.

Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS