3000 de Euro la Dublu sau Nimic pentru Alexandru Ilie din Călăraşi – VIDEO

În fiecare dimineaţa, Vlad Petreanu şi George Zafiu pun la bătaie, în cadrul concursului Dublu sau Nimic, sute de euro pentru ascultătorii matinali ai Europa FM.

Astăzi, Alexandru Ilie din Călăraşi, în vârstă de 42 de ani, de profesie inginer constructor, a câştigat 3000 de Euro, fiind încurajat de şeful său Alin, alături de care s-a fotografiat imediat după ce s-a încheiat concursul Dublu sau Nimic.

Pentru ultima întrebare, Alexandru Ilie a ales să folosească cele patru variante ajutătoare de răspuns, în schimbul a 500 de Euro.

Întrebarea care i-a adus lui Alexandru cei 3000 de Euro a fost următoarea: “Ce imperiu din America de Sud a fost cucerit de conchistadorii spanioli în secolul al XVI-lea?”

Variantele ajutătoare de răspuns au fost: A. Mayaş: B. Incaş; C. Aztec; D.Indian.

Alexandru a ales varianta corectă: “B. Incaş”, câştigând, astfel, 3000 de Euro la Dublu sau Nimic.

Concursul Dublu sau Nimic este în fiecare dimineață în Deșteptarea

La semnalul dat în direct la Europa FM, ai 10 minute pentru a te înscrie la concurs trimițând un SMS la numărul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil), cu textul DUBLU, urmat de numele și orașul în care asculți Europa FM. Sunt înscriși în concurs doar participanții care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepționate de Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunțării concursului.

Exemplu SMS valid: Dublu, Popescu Pop, Iași

Concursul Dublu sau Nimic începe în fiecare zi de luni cu prima întrebare valorând 100 de Euro. A doua întrebare dublează câștigul de la prima întrebare – 200 de Euro, a treia întrebare dublează câștigul de la a doua întrebare – 400 de Euro și a patra întrebare dublează câștigul de la a treia – 800 de Euro. În cazul în care într-o zi nu se câștigă, în următoarea zi de concurs, prima întrebare valorează 100 Euro + valoare primei intrebări din ziua necâștigătoare. Urmatoarele întrebări dublează suma câștigată la întrebarea anterioară.

Înscrierile sunt posibile pe toată perioada concursului și direct pe europafm.ro prin completarea testului online Dublu sau Nimic.

Dacă alegi să faci testul Dublu sau Nimic pe europafm.ro, poți câștiga, la final de săptămână, 100 Euro! În fiecare sâmbătă, în emisiunea O dimineață de milioane, între 8 și 11, extragem dintre participanții care au răspuns corect la cel puțin 3 din cele 5 întrebări ale testului Dublu sau Nimic online.