3 motive pentru care trebuie să-l urmărim pe Neymar în FC Barcelona – Bayern Munchen – VIDEO

E clar, Barcelona va etala în încleştarea cu Bayern Munchen o panoplie de stele internaţionale. Şi dacă trecem peste deja obişnuita senzaţie provocată de Messi, ne oprim la jucătorul în jurul căruia se va construi cel mai probabil o viitoare echipă de campioni: Neymar.

Şi dacă mai aveai cumva vreun dubiu dacă vei sta ţintuit în faţa televizorului la semifinala de poveste Barcelona – Bayern, îţi mai dăm noi încă 3 motive cu ajutorul brazilianului mai sus amintit:

1. La doar 23 de ani a bifat deja 10 goluri în 19 apariţii în Champions League. Îi cam suflă în ceafă lui Messi: 6 goluri în 9 meciuri versus 8 în 10 meciuri în această ediţie.

2. Glezna incredibil de fină şi nişte schimbări de direcţie fulgerătoare care te fac să te întrebi dacă Neymar respectă aceleaşi legii ale fizicii ca şi noi

3. Lejeritatea cu care înscrie din orice poziţie cu oricâţi adversari în coastă îl aşază pe Neymar în clasamentele celor mai spectaculoase goluri în fiecare an. Va fi cu atât mai palpitant de urmărit evoluţia lui într-un meci ce se anunţă de legendă: Barcelona – Bayern Munchen, în direct pe Dolce Sport pe 5 mai de la ora 21:45.

https://www.youtube.com/watch?v=ttZKy0o1j8k

Poţi urmări în direct meciurile UEFA Champions’ League oricând și de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.