Confidenţialitate

3 adolescente din Botoșani, Tulcea și Galați, date dispărute

O adolescenta de 14 ani, din Dorohoi, județul Botoșani, lipsește de 6 zile. Fata a plecat de acasă în 23 iulie, iar lipsa ei a fost reclamată abia duminică. Ionela Gina Străchinariu a plecat marti din comuna Pomârla, iar de atunci nu a mai revenit și nici nu a luat legătura cu familia sau cu alți cunoscuți. Are 1 metru 50 inălțime, 50 kg, are păr șaten si ochi negri. Era imbrăcata cu o bluză de trening, blue – jeans și încălțăminte tip tenis de culoare albă).

Tot pe 23 iulie, a disparut o fată de 16 ani, din Tulcea. Claudia Frederic are 1,76 metri înălțime, ten deschis, păr șaten, lung până la umeri, ochi albaștri. La momentul dispariției, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanți negri, sandale albe, au anunțat polițiștii tulceni.

Si polițiștii gălățeni au cerut sprijin pentru gasirea unei fete de 14 ani, care a plecat de la locuința părinților în urmă cu 3 zile, iar in noaptea de duminica a dormit în casa unei vecine. Luni, ea a dispărut din nou fără a se ști în ce direcție a apucat-o sau ce s-a întâmplat cu ea.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea fetelor sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.