26 de persoane rănite în accidentul de autocar din județul Brașov, internate

Dintre cei 36 de pasageri, 26 de  răniți în accidentul de autocar produs ieri în județul Brașov, se află internați în spital. Medicii spun că starea victimelor este stabila si ca acestea se afla sub strictă supraveghere.

Ieri seara, un autocar cu 36 de pasageri, s-a răsturnat pe drumul dintre Predeal și Pâraul Rece. Accidentul s-a produs în timpul unei ploi torențiale, într-o zonă cu serpentine. Autoritățile au declanșat planul roșu, iar intervenția la locul accidentului a durat mai bine de 4 ore.

 

Pasagerii, transportați la 2 spitale locale

Pasagerii erau tineri angajați ai unei companii, care mergeau in weekend la un teambuilding la munte.

9 persoane sunt internate la Spitalul Militar din Brasov. Alte 28 de persoane, implicate in accident, au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Brasov. Dintre acestea, 2 au refuzat internarea, iar alte 9 nu au necesitat îngrijiri decât în ambulatoriu. 17 victime ale accidentului au ramas internate la Spitalul Judetean.

7 raniti se afla in sectia de neurochirurgie, 9 raniti sunt la Ortopedie, iar o vixtima primeste ingrijiri in sectia de Chirurgie Plastica. Starea victimelor este stabilă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS