Confidenţialitate


Tabuuri culinare


Tabuuri culinare

reportaj de Victor Marin

Se spune că eşti ce mănânci. Dar cum rămâne cu ce nu mâncăm?

De exemplu, românii nu consumă carne de cal. Cel puţin în mod conştient. Suntem în schimb mari iubitori de carne de porc, ceea ce nu se poate spune despre popoarele din Orientul Mijlociu.

Aproape fiecare cultură are interdicţiile ei culinare, care vorbesc despre istoria, religia sau geografia zonei respective.

Mai multe despre ce înseamnă “tabuuri culinare” aflăm dintr-un reportaj de Victor Marin.

[soundcloud width=”500″ height=”100″ id=”https://soundcloud.com/europafmromania/tabuuri-culinare”]


Ultimele stiri
Sortimentul de brânză Gruyere elvețian maturat, premiat drept cel mai bun din lume. Jurații s-au declarat impresionați: „Trei…

Neamț: Un senator PSD, acuzat că a furat un rucsac din holul Hotelului Central Plaza. Ce le-a spus…

Suedia: Mai mulți oameni au murit după ce un autobuz a intrat în pietonii aflați într-o stație din…

Ministrul de Externe l-a convocat la sediul MAE pe ambasadorul Rusiei la București după incidentul cu fragmentele de…

Covasna: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a păcălit oameni cărora le-ar fi promis apartamente inexistente.…

Un caiet care conține schițe ale sculpturilor lui Constantin Brâncuși a fost descoperit într-o colecţie privată din Olanda…

Colegiul Medicilor Stomatologi din București anunță cercetare disciplinară în cazul decesului unei fetițe la o clinică stomatologică. Acesta…

Guvernul pregătește o listă a companiilor de stat care vor fi închise. Ilie Bolojan: „Sunt o gaură neagră”…

Când consumul de alcool devine o rutină periculoasă: semne subtile ale dependenței (P)

CSM critică protestul ONG-urilor care cer revocarea șefei Curții Supreme, Lia Savonea: „O escaladare fără precedent a campaniei…