Confidenţialitate

20 de ani de Europa FM | VIDEO

Europa FM este o parte vie a istoriei radioului comercial românesc, fiind primul post de radio privat cu acoperire națională în România. După 20 de ani, Europa FM își propune să rămână aproape de ascultătorii săi, un post de radio relevant pentru viața lor, important și influent din punct de vedere social.

Aniversarea de 20 de ani găsește Europa FM cu o schimbare de format muzical gândită de directorul de programe Ciprian Dinu (stația fiind acum un Modern AC), o puternică echipă de știri coordonată de Alice Iacobescu și o fabuloasă colecție de personalități care au făcut din acest radio un reper al societății noastre – Vlad Petreanu, Cristian Tudor Popescu, Cătălin Striblea, Cătălin Tolontan, Andreea Esca, Tudor Mușat, Ioana Ene Dogioiu, Mona Nicolici, Mirela Retegan, Gaspar Gyorgy, Liviu Harbuz, Răzvan Pascu, Cezar Munteanu și Bogdan Marișca.

De ziua Europa FM, numeroși artiști și-au adaptat piesele special pentru această aniversare. Printre ei, Smiley, Sore, Jean Gavril, VUNK, Antonia, Ami, Alina Eremia, DJ Project feat. Andia.
Trupa Voltaj și-a rescris integral piesa “20”, care este astăzi dedicată Europa FM.

Există și un film aniversar despre cei 20 de ani de Europa FM, pe care ii puteți retrăi și voi aici:

În ultimele zile, echipa Europa FM, precum și colaboratorii săi, artiști și ascultători au spus în direct la radio ce înseamnă Europa FM pentru fiecare dintre ei:

În emisiunea “România în direct”, Cătălin Striblea și-a invitat ascultătorii să vorbească despre cea mai mare schimbare din viața lor în ultimii 20 de ani și despre prioritatea pentru următorii 20.

În emisiunea “Piața Victoriei”, tot în ediție specială, Tudor Mușat și Ioana Ene Dogioiu vorbesc despre acest parcurs: unde eram acum 20 de ani, ce ne imaginam atunci că va fi, unde suntem acum și unde credem că vom fi peste 20 de ani.