156 de români, repatriați din Italia cu o cursă Tarom

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, joi, că 156 de români au fost repatriați din Italia, cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom. Cu aceeași cursă a fost asigurată și repatrierea a 132 de italieni care se aflau în România, a informat MAE.

Potrivit unui comunicat al MAE, alături de cei 156 de români au ajuns în țară și doi cetățeni străini cu rezindență în România.

„În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul serii de miercuri, 20 mai, au revenit în siguranță în țară 156 de cetățeni români și doi cetățeni străini cu rezidență în România care se aflau pe teritoriul Republicii Italiene”, se arată în comunicat.

Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta București-Roma-București. De asemenea, cu aceeași cursă aeriană, pe ruta București – Roma, a fost asigurată și repatrierea a 132 de cetățeni italieni care se aflau în România.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS